Vijesti

Iz galerija

Izabrana nova predsjednica i druga tijela Hrvatske javnobilježničke komore - 22.1.2019.

Na IX. sjednici Izborne skupštine Hrvatske javnobilježničke komore koja je održana 19. siječnja 2019. tajnim glasanjem između tri kandidata izabrana je nova predsjednica Hrvatske javnobilježničke komore Zvijezdana Rauš-Klier, javna bilježnica iz Varaždina.

Na istoj sjednici izabrana su i druga tijela Komore i to za članove Upravnog odbora HJK:

Ivan Adžija, javni bilježnik iz Zaprešića, Đurđica Pozaić, javna bilježnica iz Zlatara, Nikola Tadić, javni bilježnik iz Zagreba, Mirjana Zvonarek, javna bilježnica iz Čakovca, Martina Dujmović, javna bilježnica iz Bjelovara, Boro Arambašić, javni bilježnik iz Vukovara, Denis Krajcar, javni bilježnik iz Pule, Stevan Pejnović, javni bilježnik iz Rijeke, Luce Bronzan, javna bilježnica iz Dubrovnika, Ivan Kristić, javni bilježnik iz Vrgorca i mr. sc.  Ante Šuško, javni bilježnik iz Splita.

Za članove Nadzornog odbora Hrvatske javnobilježničke komore izabrani su Nada Kemec, javna bilježnica iz Slavonskog Broda, Ljerko Torbašinović, javni bilježnik iz Čazme i Ronald Pavlović, javni bilježnik iz Koprivnice

Za člana drugostupanjskog stegovnog vijeća pri Vrhovnom sudu Republike Hrvatske izabran je Ivica Kraljičković, javni bilježnik iz Sisaka, a kao zamjenik člana Željena Biuk, javna bilježnica iz Trogira.

Za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Zagrebu izabrana je Sanja Ledić, javna bilježnica iz Sesveta, a za zamjenika člana Konstantin Dika, javni bilježnik iz Krapine.

Za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Rijeci izabran je Branko Terković, javni bilježnik iz Labina, a za zamjenika člana Miodrag Ivković, javni bilježnik iz Buzeta.

Za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Splitu izabrana je Mirjana Popovac, javna bilježnica iz Splita, a za zamjenika člana Teo Karbotić-Milovac, javni bilježnik iz Splita.

Za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Osijeku izabran je Mladen Kaluđer, javni bilježnik iz Županje, a za zamjenika člana Hrvatin Šustić, javni bilježnik iz Osijeka.


Povratak na vijesti...