hr-HRen-GB  
Menu

Vijesti

Iz galerija

VIII izborna sjednica Skupštine HJK - 26.1.2016.

Na VIII. izbornoj Skupštini Hrvatske javnobilježničke komore, održanoj dana 23. siječnja 2016. godine, za mandatno razdoblje 2016. – 2019. godine izabrana su sljedeća tijela Komore:

  • za predsjednicu Komore izabrana je Lucija Popov, javni bilježnik iz Zagreba.
  • za članove Upravnog odbora izabrani su: Renata Kutija-Kušpilić, javni bilježnik iz Zagreba, Đurđica Pozaić, javni bilježnik iz Zlatara, Nikola Tadić, javni bilježnik iz Zagreba, Višnja Tušek, javni bilježnik iz Križevaca, Ivica Kraljičković, javni bilježnik iz Siska, Boro Arambašić, javni bilježnik iz Vukovara, Sonja Obrovac Skira, javni bilježnik iz Pule, Marija Grozdanić-Dekleva, javni bilježnik iz Rijeke, Željena Biuk, javni bilježnik iz Trogira, Luce Bronzan, javni bilježnik iz Dubrovnika, Teo Karabotić-Milovac, javni bilježnik iz Splita.
  • za članove Nadzornog odbora izabrani su: Ivan Adžija, javni bilježnik iz Zaprešića, Mirjana Borić, javni bilježnik iz Osijeka, Ljerko Torbašinović, javni bilježnik iz Čazme.
  • za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Zagrebu izabrana je Alemka Gajski, javni bilježnik iz Zagreba a za zamjenika člana je izabrana Sanja Ledić, javni bilježnik iz Sesveta.
  • za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Rijeci izabrana je Marina Sablić Dorčić, javni bilježnik iz Rijeke a za zamjenika člana je izabrana Rita Udovičić, javni bilježnik iz Labina.
  • za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Splitu izabrana je Borica Kovačević, javni bilježnik iz Splita a za zamjenika člana je izabran Vojislav Vuletin, javni bilježnik iz Šibenika.
  • za člana prvostupanjskog stegovnog vijeća pri Županijskom sudu u Osijeku izabrana je Ružica Gagro, javni bilježnik iz Valpova a za zamjenika člana je izabran Mario Lukačević, javni bilježnik iz Slavonskog Broda.
  • za člana drugostupanjskog stegovnog vijeća pri Vrhovnom sudu Republike Hrvatske izabran je Stjepan Volarić, javni bilježnik iz Jastrebarskog a za zamjenika člana je izabran Vlasto Podgajski, javni bilježnik iz Zaboka.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.


Povratak na vijesti...