hr-HRen-GB  
Menu

Vijesti

Iz galerija

29. i 30. siječnja 2020. Zagreb – radionica „Online osnivanje trgovačkog društva“ - 31.1.2020.

U Hrvatskoj javnobilježničkoj komori održana je dvodnevna interaktivna radionica u organizaciji Adesso SE, informatičke tvrtke iz Dortmunda, koja je za Saveznu komoru njemačkih javnih bilježnika (BNotK) izradila online platformu.

Radionica je izvedena po metodologiji Interaction room koju je Adesso SE razvio zajedno s Paluno institutom radi učinkovitijeg vođenja radionice.

Paluno institut je dio Ruhrskog Instituta za softwersku tehnologiju https://paluno.uni-due.de/ na Sveučilištu Duisburg Essen https://www.uni-due.de/de/universitaet/

Sudionici na radionici bili su Matthäus Schlummer, koji sudjeluje u stručnim i proceduralnim elementima na aktualnom projektu BNotK, Alexander Brinkmann, viši programer iz trenutnog projekta BNotK, te Robby Reinicke, voditelj cjelokupnog projekta za organizacijske, ugovorne, tehničke i druge poslove. Uz predsjednicu Komore Zvijezdanu Rauš-Klier, na radionici su sudjelovali: Rankica Benc, predsjednica povjerenstva za međunarodnu suradnju, Mira Grbac, predsjednica povjerenstva za stručno usavršavanje, Gordana Hanžek, tajnica Komore, Mario Ivančić, povjerenik za informatičku podršku Komore, bilježnici i prisjednici te zaposlenici Vedran Borić, Viktorija Nikolić, Bojan Ruždjak, Ivan Marčinko, Andrea Kurilić i Vjenceslav Arambašić, te kao gost prof. dr. sc. Vjeran Strahonja s Fakulteta organizacije i informatike Varaždin.


Povratak na vijesti...