hr-HRen-GB  
Menu

Vijesti

Iz galerija

REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINU UDRUGE JAVNOBILJEŽNIČKIH PRISJEDNIKA, JAVNOBILJEŽNIČKIH SAVJETNIKA I JAVNOBILJEŽNIČKIH VJEŽBENIKA 04. rujna 2021.godine, Zagreb - 8.9.2021.

Dana 04.09.2021. godine održana je redovna i izborna Skupština Udruge javnobilježničkih prisjednika, savjetnika i vježbenika u prostorima Hrvatske javnobilježničke komore. Na Skupštini su izabrani predstavnici Udruge u tijelima Komore na mjesta koja su ispražnjena u vremenu od posljednje održane izborne Skupštine Udruge iz 2019. godine.

 

Izabrana su četiri predstavnika Udruge u Skupštini Komore iz redova javnobilježničkih prisjednika, jedan predstavnik Udruge iz redova javnobilježničkih prisjednika u Udruženi javnobilježnički zbor Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije,  jedan predstavnik Udruge iz redova javnobilježničkih prisjednika u Zajednički javnobilježnički zbor Koprivničko-križevačke, Međimurske i Varaždinske županije, dva predstavnika Udruge iz redova javnobilježničkih prisjednika u Zajednički javnobilježnički zbor Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije, jedan predstavnik Udruge iz redova javnobilježničkih vježbenika u Zajednički javnobilježnički zbor Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske  županije te predstavnik Udruge u Upravnom odboru Komore.

 

Osim provedenih izbora, predstavnici Udruge u tijelima Komore su članovima Skupštine Udruge podnijeli izvješća o svom radu u tijelima Komora za prethodni period te su izglasane izmjene i dopune Pravila Udruge radi usklađenja s posljednjim izmjenama Statuta Komore kao i radi osuvremenjivanja istih.

  


Povratak na vijesti...