hr-HRen-GB  
Menu

Vijesti

Iz galerija

IZBORNA SKUPŠTINA HJK - 29.1.2022.

Danas je u zagrebačkom hotelu Westin održana X. Izborna Skupština Hrvatske javnobilježničke komore tijekom koje su izabrana upravljačka tijela u trogodišnjem mandatu koji je pred nama. Novi mandat predsjednice u periodu od 2022. do 2025. godine prema ukupnom broju glasova pripao je Zvijezdani Rauš-Klier, javnom bilježniku iz Varaždina.

 

Za članove Upravnog odbora HJK izabrani su Konstantin Dika, javni bilježnik iz Krapine, Mladen Ježek, javni bilježnik iz Zagreba, Renata Kutija Kušpilić, javni bilježnik iz Zagreba, Lana Mihinjač, javni bilježnik iz Varaždina, Natalija Stojanović, javni bilježnik iz Siska, Nada Kemec, javni bilježnik iz Slavonskom Broda, Aleksandra Micelli, javni bilježnik iz Novigrada, Vesna Šeškar, javni bilježnik iz Čavli, Teo Karabotić-Milovac, javni bilježnik iz Splita, Anđelko Stanić, javni bilježnik iz Dubrovnika, te mr.sc. Ante Šuško, javni bilježnik iz Splita.

 

Za članove Nadzornog odbora HJK imenovani su Mirjana Borić, javni bilježnik iz Osijeka, Luce Bronzan, javni bilježnik iz Dubrovnika i Ivan Kristić, javni bilježnik iz Vrgorca.


Povratak na vijesti...