hr-HRen-GB  
Menu

Vijesti

Iz galerija

REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINU UDRUGE JAVNOBILJEŽNIČKIH PRISJEDNIKA, JAVNOBILJEŽNIČKIH SAVJETNIKA I JAVNOBILJEŽNIČKIH VJEŽBENIKA - 26.5.2022.

Tijekom proteklog vikenda u Vodicama je održana redovna i izborna Skupština Udruge javnobilježničkih prisjednika, savjetnika i vježbenika. Na Skupštini su izabrani sljedeći predstavnici Udruge u tijelima Komore:

Predsjednik Udruge – Željka Belić

Predstavnik Udruge u Upravnom odboru HJK – Sandra Marodi

Predstavnik Udruge u Povjerenstvu za stalno stručno usavršavanje – Vedran Borić

Predstavnik Udruge u povjerenstvu za unapređivanje javnobilježničke etike – Sanja Popović

Predstavnik Udruge u Povjerenstvu za međunarodnu suradnju –  Bojana Štrlek-Voćanec

 

Izabrani su i predstavnici Udruge u Skupštinu iz redova javnobilježničkih prisjednika i savjetnika: Ines Antić, Valentino Koščak, Sandra Marodi, Zrinka Smodila, Boris Volarić, Sanja Popović, Sanja Blašković, Dragana Marčina, Goran Marčina, Ana Zorić Dodig, Hana Hoblaj, Vika Despot Roso, Mirta Marijan, Neven Kočila. Novoizabrana Predsjednica Udruge Željka Belić postala je predstavnik Udruge po samom Statutu.

 

Nadalje, izabrani su predstavnici Udruge u Udruženi javnobilježnički zbor Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije, u Zajednički javnobilježnički zbor Varaždinske županije, Međimurske i Koprivničko-križevačke, u Zajednički zbor Brodsko-Posavske, Osječko-Baranjske i Vukovarsko Srijemske županije, u Zajednički javnobilježnički zbor Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije, u Zajednički javnobilježnički zbor Zadarske, Šibensko-kninske županije, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Osim provedenih izbora, predstavnici Udruge u tijelima Komore su članovima Skupštine Udruge podnijeli izvješća o svom radu u tijelima Komora za prethodni period.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Povratak na vijesti...